Deep Freeze Pain Relief Cold sprej
Hladi bolno područje i brzo uklanja bol

Deep Freeze Pain Relief Cold Spray djeluje brzo poput leda, trenutačnim i neposrednim hlađenjem koje ublažava bol na zahvaćenom ili otečenom području. Terapija hlađenja mišića i zglobova je dobro prihvaćena i preporučuju je sportski fizioterapeuti i zdravstveni djelatnici.

Dvostruko djelovanje:

uklanjanje boli – hlađenje pruža učinkovito i umirujuće ublažavanje boli.
terapija hlađenjem – smanjuje dotok krvi u zahvaćenom području i pomaže smanjenju oštećenja.
Preporučuje se kod uganuća, istegnuća, bolova u mišićima, bolova povezanih s artritisom i bolova u leđima. Može se primijeniti tijekom ili odmah nakon vježbanja.

TERAPIJSKE INDIKACIJE

DEEP FREEZE SPREJ hladi bolno područje i brzo uklanja bol i grčeve u mišićima, bolove kod istegnuća, nagnječenja, lumbaga, ishijalgije, reumatskih bolova te bolova mišića oko kralježnice.

SASTAV

Djelatna tvar: n-pentan 40% i mentol 2%
Pomoćne tvari: etanol i dimetileter.

NAČIN UPOTREBE I DOZIRANJE

Odrasle osobe (uključujući i starije) te djeca preko 6 godina starosti: dozu prije uporabe dobro protresti i raspršivati kroz 3-5 sekundi sa udaljenosti od najmanje 15 cm od mjesta bola. Postupak ponoviti jednom ili, ako je potrebno, dva puta u vremenskim razmacima od 30 sekundi. Postupak se ne smije ponoviti više od 3 puta dnevno.

 

ROK VALJANOSTI: Otisnut na opremi.

OPREMA: 200 ml (135 g)

UPOZORENJA
  • Ne smije se primijeniti na oštećenoj koži.
  • Treba izbjegavati kontakt sa očima i ostalim osjetljivim dijelovima kože. Ako slučajno dođe u kontakt sa očima, oči treba obilno isprati vodom i prema potrebi potražiti savjet liječnika.
  • Upotreba se mora prekinuti ako dođe do nadražaja kože ili drugih nuspojava.
  • Držati izvan dohvata djece!
  • Doza je pod pritiskom i ne smije se izlagati direktnom sunčevom svjetlu niti temperaturi iznad 25°C.